test Haat-Liefde-Herfst

Ik ben een lentekind. Geboren op 22 maart, ergens in een ver verleden. Meteen kennisgemaakt met de zonnestralen. Dus waarom zou ik in hemelsnaam van de donkere maanden van het jaar houden? Maar toegegeven, het najaar heeft soms zo zijn charmes. De bomen die prachtig verkleuren van groen naar rood of geel. Die typische scherpe lucht die op één of andere manier heerlijk geurt naar vochtige bladeren. Of naar haardvuur.

Wandelen is een ander paar mouwen. Daarvan zal ik veel minder snel overtuigd raken dat het aangenaam kan zijn (“wandelen” en “aangenaam” krijg ik simpelweg niet in eenzelfde zin uitgesproken). Als het kon, zou ik het liefst met mijn auto binnenrijden in de winkel waar ik moet zijn, en dan bedoel ik echt binnenrijden IN DE WINKEL, niet in een parking onder die winkel …

Maar allez, met de mooie indian summer die we gehad hebben, ben ik toch verleid geweest om een tochtje TE VOET door de natuur te maken, en ik moet zeggen: het was fijn! – yep, ik heb waarschijnlijk hallucinogene paddestoelen opgesnoven tijdens die boswandeling …

Autumn
image-122

All items by www.close-up.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *