test Dealen met Anke

Zoals Anke Buckinx – zoetgevooisde stem op Q-music – het mij zo liefjes aan de telefoon zei: “Niks is nog voor niks in deze wereld, Katja, en dus doen we een deal: ik draai jouw favoriete plaat in ruil voor een leuke anekdote of zo …” 

Ik had dus een uitstekend verhaal voorzien, over Yanina Wickmayer en galajurken met ritsen en zo (de rest vertel ik later wel eens), maar Anke verraste mij met een andere deal: “Ik zag op je blog dat er een filmpje op stond waarin je danste in je living, dus nu stel ik voor dat je er één maakt in je slaapkamer …” Ze lachte op haar aanstekelijke en dus onweerstaanbare manier, en ik zei dat het goed was. Pas daarna drong het tot mij door waarin ik had toegestemd. Een filmpje in mijn slaapkamer? En toen ging mijn brein aan het werk …

Ik verspil er geen woorden meer aan. Dit is het relaas van een blik in de slaapkamer Retsin – Schepens …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *