test “Happy” New Year!

De overgang is gemaakt, iedereen is vol goeie voornemens het nieuwe jaar ingestapt, olé olé we gaan er weer tegenaan! Mooi. Echt. Zeker al die mensen met die goeie voornemens. Maar ikzelf doe er al jaren niet meer aan. Stoppen met roken en drinken? Hoeft niet, want daar ben ik nooit aan begonnen. Meer vrije tijd? Daar geloof ik zelf geen hol van, dus die woorden spreek ik niet meer uit. Minder stress? Dan moet ik zeker niet beginnen met goeie voornemens, want daar krijg ik alleen maar meer stress van. Voilà, opgelost, ik hoef dus weer lekker niks te doen dit jaar. Hèhè, dat lucht op!

Het is dus volledig onbevreesd en met een open geest dat ik mijn horoscoop voor het Komende Kakelverse Jaar lees. Okee, ja, ik zal hier dus maar snel toegeven dat ik horoscopen lees – ook al geloof ik er niet in, maar ik moet die voorspellingen toch even checken voor het geval er iets instaat dat in mijn kraam past … Op één of andere manier vind ik het ook leuk om te lezen hoe iemand die ik niet ken het komende jaar voor mij uitstippelt, en dan voorzie ik dat in mijn hoofd van commentaar. Of als het echt opvallend vreemde toekomstvoorspellingen zijn, begin ik luidop te praten. Ik kan daar soms echt plezier aan beleven.

Dit keer wil ik mijn bevindingen graag met de wereld delen. Dit is wat ik op het wereldwijde web vond:

De horoscoop voor het jaar 2015 voor het sterrenbeeld Ram

Algemeen

2015 Belooft voor de Ram een jaar te worden vol nieuwe en veelbelovende ontwikkelingen zowel in het persoonlijke leven als op het gebied van werk en carrière. JUIJ! Het jaar begint met een golf van enthousiasme die doorloopt tot augustus. VANDAAR DAT IK HIER NU IN MIJN PYJAMA ACHTER MIJN COMPUTER ZIT. ENTHOUSIAST ALS IK BEN OM ME AAN TE KLEDEN … Het wordt een jaar met sterke gevoelens, passie en creativiteit. Je kunt je goed uitdrukken op allerlei gebied, en dat komt goed van pas als je je talenten aan de buitenwereld wilt tonen. Het wordt ook een sociaal jaar. Van januari tot eind maart zal Mercurius in je huis van groepsrelaties doorbrengen, dus vrienden, clubs, verenigen of anderen groepen waar mensen met dezelfde interesses samenkomen. SORRY, IK DENK DAT MERCURIUS EEN ANDER HUIS ZAL MOETEN ZOEKEN. MIJN HUIS VAN GROEPSRELATIES IS EEN LEEGSTAAND KROT. ALTIJD AL REDELIJK ASOCIAAL GEWEEST. Van mei tot juli in je huis van communicatie en broers en zussen en van augustus tot en met november in het huis van relaties, liefdesrelaties, samenwerking en competitie. O JEE! NOG HUIZEN. ZAL MOETEN ZIEN DAT ALLES PROPER LIGT ALS MERCURIUS LANGSKOMT. Op die gebieden zal Mercurius je op dingen willen wijzen, iets willen ophelderen of zwakke plekken laten zien die verbeterd moeten worden. HIJ ZAL WREED ZIJN BEST MOETEN DOEN. HEB NOGAL WAT ZWAKKE PLEKKEN! In 2015 begint voor de Ram ook een periode van evaluatie van overtuigingen, normen en waarden van de Ram. Deze periode loopt door tot 2018. IK ZEI HET TOCH, VEEL WERK AAN MIJN WINKEL!

Ram en de liefde in 2015

Tot augustus staat Jupiter in je huis van liefde en relaties, en dat helpt de Ram op het gebied van de liefde. EINDELIJK. De Ram heeft sterke gevoelens en behoefte aan liefde. DA ZAL WEL ZIJN! Flirten, erotische experimenten QUE? maar ook oprechte relaties behoren tot de mogelijkheden. ALLEZ DAN. Kansen genoeg en de Ram pakt ze met beide handen aan, zonder te aarzelen. SOUNDS LIKE ME. Dat betekent voor single Rammen dat de kans groot is dat ze verliefd worden in 2015. Die liefde kan inslaan als bliksem bij heldere hemel, op onverwachte momenten en op onverwachte personen. SPANNEND VOOR DIE SINGLE RAMMEN! IK SLA DIT MET GRAAGTE EVEN OVER. Heb je een goede relatie dan zal die zich verdiepen, misschien denken jullie over kinderen, word je zwanger of is er een andere ontwikkeling waar kinderen mee te maken hebben. EUH? LAAT ET UIT. WE HEBBEN ER AL DRIE EN ECHT GEEN PLANNEN MEER TOT UITBREIDING! Na augustus wordt het allemaal wat minder spannend en hevig als Jupiter in het huis van werk trekt. De stemming kan dan even wat minder vredig worden. HOLA IN DE HUT! Maar alles komt weer goed in November, wat weer een maand vol passie lijkt te worden. PASSIE IN NOVEMBER? HET ZAL ME VERBAZEN …

Ram en werk en carrière

Onder de vurige driehoek, gevormd door Uranus in Ram, Jupiter in Leeuw en Saturnus in Boogschutter zal vooral de eerste helft van 2015 een prima tijd zijn voor nieuwe ontwikkelingen en het doorvoeren van veranderingen. IK ZET HET IN MIJN AGENDA. Bij deze initiatieven lijk je de wind mee te hebben. En daarmee kun je de basis te leggen voor succes op de lange duur. De meest dynamische maanden zijn februari, maart en april. Maar behalve die grote stappen vooruit, kan je ook fouten maken als je te gehaast of emotioneel te werk gaat. UITERAARD. ZO KENNEN WE ONS WEER. Ook financieel ziet het er tot augustus goed uit. DAT IS MAAR DE HELFT VAN HET JAAR?! Het ziet er naar uit dat er een wat meer ontspannen periode aanbreekt na een tijd van beperkingen en verplichtingen die de Ram achter de rug heeft. In de periode juni-september kan er een kleine terugval zijn, maar dat komt in het najaar wel weer goed. OEF. Het tweede deel van het jaar zul je op gebied van werk succes hebben als Jupiter je huis van werk binnengaat en daar blijft tot september 2016. WELKOM, WELKOM, JUPITER! Deze stand van Jupiter brengt de Ram een grote werklust, enthousiasme en kansen om vooruit te komen. Misschien vind je een betere baan of krijg je meer betaald. HALLELUJA!

Ram gezondheid en ontwikkeling

2015 Wordt een interessant jaar voor de Ram. ZOZO. INTERESSANT. Je horoscoop laat zien dat je dit jaar iets nieuws leert in je vrije tijd, een cursus volgt of anderen iets bijbrengt. Je zult dit jaar meer tijd hebben voor hobby’s. YEAH, RIGHT. Je voelt je fit en je hebt voldoende energie. Tenminste als je niet vergeet aan rust en ontspanning te denken tussen al je drukke werk door. EN ALS IK OOIT UIT MIJN PYJAMA GERAAK … 

Ziezo, dat weten we dan ook weer. Aan alle Rammen: je mag gerust je eigen bedenkingen toevoegen. Aan alle andere sterrenbeelden die het jaar 2015 al zwart op wit willen voorspeld zien: alle info op rubriek.nl/spiritueel … Veel plezier ermee en een “interessant” jaar toegewenst! :-)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *