test O dierbaar Gent … Vree Wijze Stad!

Die heerlijk schrapende r achteraan in de keel, het sappige dialect, de prachtige binnenstad, de heerlijk eigenzinnige stroppendragers, … ik zal nooit onder stoelen of banken steken dat ik geboren en getogen ben in Gent. Dus toen weekblad Story mij vroeg om een persoonlijke rondleiding te geven voor hun lezers, ben ik daar geire en met gruute goesting op ingegaan …

La Katja – Gids In Gent

Met dank aan: Story voor het initiatief, Frank De Jongh voor de foto’s, CLOSE-UP voor de kledij!

PS: Om te bewijzen dat ik gien contreire ben, ben ik bij de 2 neuzekes-kraampjes een zakje van die lekkernij gaan kopen … Ik hou het verdict over dewelke ik de lekkerste vond liever geheim, maar ik wil wel prijsgeven dat de winnaar slechts met een neuslengte voorsprong gewonnen heeft! :-)

Versie 2
image-563
Versie 2
image-564

PPS: Om helemaal correct te zijn moet vermeld worden dat Eeklo en Evergem zich ook moeien in de “neuzekesoorlog”. Zij eisen de cuberdons op omdat die op hun grondgebied gemaakt worden. Daar ga ik mij – net zoals bij de andere partijen – niet over uitspreken … I know nothing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *