test I proudly present: #LaKatja!

Uit een niet te negeren passie voor het geschreven woord – maar aangepast aan de 21ste eeuw – onstond vorig jaar La Katja, de blog die je nu leest. Een tikkeltje mode hier, een snuifje wanhopige huisvrouw daar, afgekruid met een zelfrelativerend filmpje of een fijn familiaal reisverslag. Het leven door de (soms wel maar niet altijd roze) bril van mezelf, aka La Katja.
Uit een niet te negeren passie voor mode en de liefde voor mijn kinderen, heb ik daar nu een webshopje aan toegevoegd. Daarop verkoop ik hoodies (sweaters met kap) onder de naam #LaKatja. Het zijn lekker zachte truien (gekend van Egomaniac.be) met een leuke opdruk die ik zelf bedacht: ofwel met een grappig diertje en een fout gespelde naam, ofwel met de naam van je kind en een # met een typerende eigenschap. Het idee van de # kwam er omdat ik zelf heel vaak op Instagram en Twitter vertoef en enorm hou van de kort maar krachtige humor die je met een simpele # kan bereiken. Mijn kinderen waren uiteraard de uitgelezen proefpersonen om mijn hersenspinsels op uit te proberen, en tot mijn grote blijdschap konden ze niet wachten om de hoodies aan te trekken. Dat ze daarenboven ook nog eens model wilden spelen en dat met verve deden, vulde mijn moederhart nog meer met trots. Soms valt de -b echt wel van de engeltjes!
Genoeg woorden nu, tijd voor daden! Je vindt de unieke, speelse hoodies op deze site onder “shop” … of wat dacht je? :-)

Woef
image-855
Milla & Manou
image-856

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *