test Treasure Hunt in H&M Home!

Dat H&M niet alleen staat voor Hennes en Maurits, maar ook en vooral voor Hip en Modieus, dat weet het kleinste kind. Letterlijk, want mijn dochter van 9 – ohlala, bijna een tiener! – weet dat daar t-shirts met “vet coole” opdrukken te vinden zijn, en mijn dochter van 5 zwijmelt weg als ze langs de rayons met prinses-geïnspireerde jurken loopt. En moeder? Wel eerlijk gezegd vindt die daar ook wel altijd iets … De push-up BH’s zijn legendarisch doordat ze doen wat ze beloven, de accessoires roepen om ter hardst om aandacht, en in de pyjama’s en kamerjassen heb ik al menig nacht (en dag) gesleten. En dan heb ik het nog niet gehad over de iconische samenwerkingen van H&M met internationale ontwerpers en beroemdheden, waar mensen – okee, vooral vrouwen – soms rijenlang voor staan aan te schuiven … Ja, ook ik heb een Madonnake in mijn kast hangen, en heb serieus gevochten (nu ja, vooral mentaal) voor een paar stuks van Isabelle Marant. Hoe groot was mijn vreugde dus toen ik hoorde dat H&M home eraan kwam! En in mijn eigen geboortestad dan nog wel … Reden genoeg om mijn pantoffels te ruilen voor een paar pumps en naar de Lange Munt in Gent te trekken. Mijn schoonzus Babs, partner in crime tijdens vorige rooftochten in H&M, liet zich gewillig meesleuren. Dit is het visuele relaas van ons korte edoch zeer vruchtbaar bezoekje …

IMG_0005
image-420

IMG_0007
image-421
Watch out, H&M Home, deze twee losgeslagen moeders komen alles uittesten!

IMG_0003
image-422
Geurkaarsen …

IMG_0001
image-423
Kussens met opschrift …

IMG_0006
image-424
De zachte bedden …

IMG_0014
image-425
Spiegels …

IMG_0010
image-426
Prachtige cupcakejes …

IMG_0002
image-427
… die achteraf fake blijken te zijn …

IMG_0008
image-428
Nog meer kussens …

IMG_0022
image-429
Mysterieuze doosjes …

IMG_0021
image-430
Terug naar de bedden …

IMG_0019
image-431

Waar ik een Yoko Ono & John Lennon-moment beleefde …

IMG_0017
image-432
Om dan toch weer te eindigen bij de kussens!

Hoe dan ook, we had a great time!

IMG_0027
image-433
So thank you, H&M …

IMG_0015
image-434
… voor de gezonde drankjes …

IMG_0013
image-435
… het hippe feestje (met dank aan de Gentse sfeer natuurlijk!) …

IMG_0026
image-436
… en de buit natuurlijk … Kussens, of wat dacht je? :-)

Important links: www.hm.com/nl/department/HOME voor alle hebbedingetjes

en www.close-up.be voor mijn outfit! :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *