test Winters Uitwaaien in Oostende

Iedereen heeft wel zijn favoriete steden … plekken op de wereld waar je je net zo thuis voelt als in je eigen geboortestad. Dat kan New York zijn, Barcelona, Londen of wie weet zelfs Longyearbyen (hoofdstad van Spitsbergen – ik heb het ook moeten opzoeken), maar het gevoel blijft hetzelfde: je komt er graag en blijft er terugkomen.

Ook ik heb tal van favoriete steden in het buitenland, maar als ik binnen ons klein belgenlandje blijf gaat mijn hart – behalve naar Gent uiteraard – uit naar Oostende. Ik kwam er al vaak als kind, en heb er ondertussen zelf nieuwe herinneringen aan toegevoegd. Toen de stad Oostende me als ambassadrice vroeg voor hun wintercampagne, heb ik dan ook geen seconde getwijfeld. Voor de enige plek ter wereld waar ik wél wil wandelen, fietsen en de gure wind wil trotseren, breek ik graag een lans. Tot gauw dus, in Oostende, aan ’t zeetje!

Mijn tien tips voor een paar dagen Uitwaaien in Oostende vind je op www.visitoostende.be

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *